ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

SKODA FABIA S2000 N098

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Υβριδική Τεχνολογία

Toyota FCV Concept: Το επόμενο υδρογονοκίνητο βήμα

Image
Toyota FCV Concept! Η νέα εποχή στο υδρογόνο!
Η τεχνολογία κυψελών καυσίμου καυσίμου εξασφαλίζει στο Toyota FCV αυτονομία που θα ξεπερνά τα 500 χλμ. ενώ για την πλήρωση των δεξαμενών υδρογόνου αρκούν μόλις τρία λεπτά! Η ιαπωνική φίρμα επιφυλάσσει για την έκθεση του Τόκυο την νέα και εξελιγμένη εκδοχή του υδρογονοκίνητου πρωτοτύπου της, το οποίο έχει προγραμματιστεί να περάσει στην παραγωγή από το 2015. 

Το FCV Concept αποτελεί προπομπό της έκδοσης παραγωγής του αυτοκινήτου και αισθητικά, αναμιγνύει τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει στο σχεδιαστικό κώδικα της φίρμας, όπως η γρίλια σε μοτίβο κλεψύδρας με τις αναλογίες ενός sedan με διαστάσεις 4,87 μ. μήκος, 1,81 μ. πλάτος και 1,535 μ. ύψος και μεταξόνιο 2,78 μέτρων, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τέσσερις ενηλίκους επιβάτες.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι αυτό που φαίνεται αλλά αυτό που βρίσκεται κάτω από τις μεταλλικές του επιφάνειες. Το πρωτότυπο εξοπλίζεται με δύο δεξαμενές κυψελών καυσίμου υψηλής πίεσης (70 Mpa)που τοποθετούνται κάτω από το πάτωμα του αυτοκινήτου και οι οποίες αρκούν για να παράγουν τόση ηλεκτρική ενέργεια όση χρειάζεται ένα μέσο ιαπωνικό νοικοκυριό για επτά ημέρες, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Toyota.

Αυτό στην περίπτωση του FCV σημαίνει ότι η αυτονομία του φτάνει "τουλάχιστον" τα 500 χλμ. ενώ, η ισχύς του ανέρχεται σε 100 kW. Όσο για τη διαδικασία πλήρωσης των δεξαμενών διαρκεί μόλις τρία λεπτά όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι Ιάπωνες.

ImageImageImageImageImage

 

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page