ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

SKODA FABIA S2000 N098

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Toyota FCV Concept: Το επόμενο υδρογονοκίνητο βήμα

Image
Toyota FCV Concept! Η νέα εποχή στο υδρογόνο!
Η τεχνολογία κυψελών καυσίμου καυσίμου εξασφαλίζει στο Toyota FCV αυτονομία που θα ξεπερνά τα 500 χλμ. ενώ για την πλήρωση των δεξαμενών υδρογόνου αρκούν μόλις τρία λεπτά! Η ιαπωνική φίρμα επιφυλάσσει για την έκθεση του Τόκυο την νέα και εξελιγμένη εκδοχή του υδρογονοκίνητου πρωτοτύπου της, το οποίο έχει προγραμματιστεί να περάσει στην παραγωγή από το 2015. 

Περισσότερα...

Coral: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ οικονομίας καυσίμου!

Image
Νέο πανελλήνιο ρεκόρ οικονομίας καυσίμου - Αξιόλογη για ακόμα μια χρονιά η ελληνική παρουσία στον Μαραθώνιο Οικονομίας της Shell!
Με μεγάλη χαρά για την ελληνική συμμετοχή στο φετινό Μαραθώνιο Οικονομίας της Shell, σας στέλνω Δελτίο Τύπου με τίτλο: «Νέο πανελλήνιο ρεκόρ οικονομίας καυσίμου - Αξιόλογη για ακόμα μια χρονιά η ελληνική παρουσία στον Μαραθώνιο Οικονομίας της Shell» στο οποίο μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα επιτεύγματα των ελληνικών ομάδων, αλλά και της διοργάνωσης συνολικά. Στο τέλος του δελτίου θα βρείτε επίσης όλα τα Links για φωτογραφικό υλικό, βίντεο και extra πληροφορίες της διοργάνωσης.

Περισσότερα...

Audi A1 e-tron concept! Tο μέλλον είναι εδώ!!

Image
Α1 e-tron range extended electric vehicles!
Αν υπάρχει κάτι πιο τρέντυ από τα υβριδικά αυτοκίνητα στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας τότε αυτό πρέπει να είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυξημένης εμβέλειας (ίσως είναι αδόκιμος ο όρος, στα αγγλικά: range extended electric vehicles). Φαίνεται να συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα των αμιγώς ηλεκτροκίνητων (ησηχία, καθαρή λειτουργία, καλή επιτάχυνση, ευκολία χρήσης κλπ) χωρίς τον κίνδυνο να μείνει κάποιος στην μέση του πουθενά με αφόρτιστες μπαταρίες ή να περιμένει κάποιες ώρες για να φορτίσουν όταν βιάζεται. Η Audi έχει ήδη παρουσιάσει......

Περισσότερα...

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page