ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Ιστορικά Μοντέλα

AUTO UNION - AUDI

Image
Image
AUTO UNION
 Τα AUTO UNION ήταν.. Ένωση φυλής αυτοκίνητων που είχαν σχεδιαστεί από τον διάσημο μηχανικό Ferdinand Porsche? Το σχέδιο τους βασίζεται σε προγενέστερο σχεδιασμό που είχε γίνει με τη χρήση μέσα του κινητήρα διάταξη παρόμοια με το περίφημο......

1923 Benz Tropfenwagen, ή "Teardrop" αεροδυναμική σχεδίαση. (Το μοναδικό αυτοκίνητο κατασκευάστηκε υπό τη διεύθυνση του Μαξ Wagner, ο οποίος ήταν τώρα σε Daimler-Benz, και ήταν raced από τον σημερινό επιχειρηματικό εταίρο, Adolf Rosenberger)

Πια ήταν όμως η  AUTO UNION ;

Auto Ένωση ήταν μια συγχώνευση τεσσάρων γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών, που ιδρύθηκε το 1932 στο Zwickau της Σαξονίας, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης. Η εταιρεία έχει εξελιχθεί στην σημερινή  Audi, ως ανεξάρτητη θυγατρική του ομίλου Volkswagen.

παρακάτω είναι οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, που συγχωνεύτηκαν:

1938 Horch 853 Sport Cabriolet
1938 Horch 853 Sport Cabriolet
1923 Audi τυπ E
1923 Audi τυπ E
DKW F102
DKW F102

ImageImage

ImageImage 


Το σήμα σύμβολο της Auto Ένωση ήταν τέσσερις επικάλυψη των κύκλων, που συμβολίζουν τις τέσσερις εταιρείες-μέλη της (και τα τέσσερα σε μία γραμμή, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η σύγχυση με τους πέντε Ολυμπιακούς δακτυλίους). Η εταιρεία εμπορικά σήματα και τα ονόματα των εταιρειών μελών - Horch, Audi, DKW και περιπλανώμενος - συνεχίστηκαν, με τις τέσσερις το λογότυπο δακτυλίδι να ενσωματωθεί με την εμπορική logo. Οι τέσσερις το λογότυπο δακτυλίδι του Auto Ένωση εξακολουθεί να είναι ένα εμπορικό σήμα, και σήμερα χρησιμοποιούνται από τη σημερινή της Audi. Auto Ένωση συνέχισε την αγορά του δίχρονους κινητήρες DKW brand μέχρι το 1964.
1936 περιπλανώμενος W25K
1936 περιπλανώμενος W25K


 Η Auto Ένωσης είναι περισσότερο γνωστή για τα αγωνιστικά της ομάδας (Auto Rennabteilung Ένωσης, που βασίζεται στην Zwickau), που ήταν ο κύριος αντίπαλος της Mercedes-Benz 1930 στο Grand Prix αγωνιστικά αυτοκίνητα. Τα Ασημένια Βέλη από αυτές τις δύο γερμανικές ομάδες που δεν κυριαρχούνται μόνο GP αγωνιστικών αυτοκινήτων από το 1934 και μετά, αλλά που τα αρχεία που θα χρειαστούν δεκαετίες για να νικήσει. Για παράδειγμα, τα επίπεδα ισχύος του απεριόριστη 1937 μοντέλα μόνο ισοφάρισε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 από στροβιλοπληρωτής Formula One Grand Prix αυτοκινήτων.

 

 

 

ΠΗΓΗ:http://en.wikipedia.org/wiki/Auto_Union 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ : 

 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ AUTO UNION

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=myxMudtFX6g]

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=fkZwGa50eqM&feature=related]

 

  

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page