ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Άνοιξαν τα εργοτάξια της Ιονίας Οδού

Image
Ο χάρτης της Ιονίας Οδού !
Tο εργοτάξιο που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή Τερόβου - Μυροδάφνης - Σκλίβανης του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την κατασκευή της Ιόνιας Οδού, επισκέφτηκε ο Νομάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ενημερώθηκε σχετικά με τις εργασίες που εκτελούνται. Αυτές περιλαμβάνουν χωματουργικά έργα και κατασκευή πλακοσκεπών οχετών.....
Μετά την επίσκεψή του σε δηλώσεις ο Νομάρχης τόνισε ότι οι εργασίες στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν αρχίσει εδώ και σαράντα περίπου ημέρες, ενώ συνεκτιμώντας και την εξέλιξη που υπάρχει και σε άλλα τμήματα, όπως στην περιοχή του Αντιρρίου, είπε ότι το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

"...Δυστυχώς για τις Κασσάνδρες, οι εργασίες ξεκίνησαν...", είπε ο Νομάρχης για να προσθέσει ότι αυτό δεν ήταν ούτε σε γνώση του ιδίου, όταν κλήθηκε να απαντήσει με αφορμή ανακοίνωση της παράταξης της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, υπενθύμισε ακόμη ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης παραχώρησης, οι εργασίες στο Ν. Ιωαννίνων ήταν οι τελευταίες που θα έπρεπε να ξεκινήσουν, ενώ καταλήγοντας αναφέρθηκε στη συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία για την εξεύρεση δανειοθαλάμων στην περιοχή της Αμπελιάς, προκειμένου να συνεχιστεί και σε αυτή το έργο.

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page