ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Ο Έξυπνος και η Στατιστική

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν, όσο είστε σταματημένοι στο φανάρι, να ΜΗΝ δείτε κάποιον «έξυπνο» να προσπερνάει όλη την ουρά, πάνω από τη βοηθητική λωρίδα που είναι για στροφή; Το θεωρείτε απίθανο;.....

Σωστά! Είναι απίθανο. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να μην βρεθεί ένας έξυπνος που θα τους προσπεράσει όλους στη σειρά, πατώντας πάνω στη βοηθητική λωρίδα που προορίζεται για όσους θέλουν να στρίψουν, για να περάσει πρώτος. Ρισκάροντας φυσικά να συγκρουστεί και με αυτούς που ξεκινούν κανονικά και με τα οχήματα που έρχονται από απέναντι.

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν, όσο είστε σταματημένοι στο φανάρι, να ΜΗΝ δείτε κάποιον «έξυπνο» να προσπερνάει όλη την ουρά, για να μπει μπροστά, πρώτος στο φανάρι; Καμία; Σωστά. Καμία πιθανότητα δεν υπάρχει να μην εμφανιστεί κάποιος έξυπνος, που θεωρεί τον εαυτό του εξυπνότερο από τους άλλους, για να μπει μπροστά. Και αν υπήρχαν και άλλοι έξυπνοι πριν από αυτόν και δεν χωράει να μπει μπροστά, δεν υπάρχει πρόβλημα: κλείνει την κανονική λωρίδα περιμένοντας.

Και όταν λέω καμία πιθανότητα, το εννοώ. Έχει συμβεί να είμαι το μοναδικό αυτοκίνητο στο φανάρι και να έρθει ο έξυπνος και να μπει μπροστά μου! Δηλαδή, δεν του αρκούσε να είναι δεύτερο αυτοκίνητο στο φανάρι. Η δύναμη της συνήθειας! Ακόμα και μόνος του να ήταν, είμαι σίγουρος ότι θα έκλεβε τη σειρά από τον ίδιο τον εαυτό του!

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: AUTOPANORAMA

Πηγή : KEIMENO
http://www.drivinganarchy.blogspot.com/

ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ .ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE
http://www.drivinganarchy.blogspot.com/
ΣΑΝ ΚΕΙΜΕΝΟ. Η ΥΛΗ. ΤΟ AUTOPANORAMA .ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΟ AUTOPANORAMA ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ http://www.drivinganarchy.blogspot.com/ΟΠΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ) ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

 

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page