ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Εγνατία Οδός: Στα 2,80 η τιμή διοδίων, από τα μέσα του μήνα ξεκινά ο Πολύμυλος

Image
Ανοίγει ο πρώτος σταθμός διοδίων στο Πολύμυλο Κοζάνης!!
Σε περίπου 15 μέρες η Εγνατία Οδός θα κάνει «σεφτέ» στα έσοδα της από διόδια. Όπως έγινε γνωστό οριστικά από τα μέσα Σεπτεμβρίου ο σταθμός διοδίων στο Πολύμυλο Κοζάνης (βρίσκεται στο τμήμα μεταξύ Κοζάνης και Βέροιας) θα λειτουργήσει. Η τιμή που πληρώνουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα είναι 2,80 ευρώ. Είναι ο πρώτος σταθμός διοδίων που θα λειτουργήσει πάνω στον βασικό άξονα της Εγνατίας Οδού....
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κοζάνης ο αντιπρόεδρος της Εγνατίας Οδού, Γιάννης Τσακλίδης είπε ότι για τη λειτουργία των διοδίων υπολείπεται μόνο η υπογραφή από τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου στην Κοινή Υπουργική Απόφαση, για την οριστικοποίηση του κόστους.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσακλίδης από την αναμένεται να αρχίσει η εκπαίδευση του προσωπικού των διοδίων, τα οποία θα λειτουργούν από ανάδοχο εργολάβο, υπό την ευθύνη της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε.

Ο επόμενος σταθμός που θα λειτουργήσει για λογαριασμό της Εγνατίας ΑΕ είναι ο σταθμός στα Μάλγαρα στη Θεσσαλονίκη. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 80.000.000 ευρώ χρειάζονται ετησίως για να καλυφθούν τα έξοδα συντήρησης του πιο σύγχρονου δρόμου στην Ελλάδα.

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page