ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

SKODA FABIA S2000 N098

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Ημερίδα Ασφαλούς Οδήγησης και Οδικής Συμπεριφοράς

Image
1η Ημερίδα Ασφαλούς Οδήγησης και Οδικής Συμπεριφοράς «Οδηγώ Ασφαλώς»
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ημερίδα Ασφαλούς Οδήγησης και Οδικής Συμπεριφοράς «Οδηγώ Ασφαλώς» το Σαβ/κο 29 & 30 Ιουνίου 2013. Από το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test ride Yamaha στο λιμάνι του Αδάμαντα, δοκιμάζοντας τα τελευταία μοντέλα της γνωστής εταιρίας και λαμβάνοντας οδηγικά tips από τον απεσταλμένο της επίσημης αντιπροσωπείας Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., γνωστό δημοσιογράφο και πρωταθλητή αγώνων, Θανάση Χούντρα. Το test ride της Yamaha, μεταφέρθηκε το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου «Γ. Ηλιόπουλος», όπου πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες- παρουσιάσεις περί ασφαλούς οδήγησης στα δίτροχα, από το Θανάση Χούντρα και στα τετράτροχα από το θρύλο του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού και πρωτοπόρο στην παράδοση σεμιναρίων Ασφαλούς Οδήγησης, Τάσο Ιαβέρη Μαρκουΐζο.

Οι συμμετέχοντες, όλων των ηλικιών, είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους και να συζητήσουν με τους ομιλητές, μετά το πέρας των παρουσιάσεων τους. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την κλήρωση των υπερτυχερών, που την επόμενη μέρα έζησαν τη μοναδική εμπειρία της συνοδήγησης σε αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Το πρωί της Κυριακής ένα Ford Fiesta ST της Serkova Rally Team με οδηγό τον ΡΟ -ΝΙ και ένα Nissan Micra Κ14 της 46ers Racing Team με πλήρωμα τον Γιάννη Λιλλή και τον Κώστα Κοσκινά, περίμεναν τους υπερτυχερούς και τους «οδήγησαν» στο μαγικό κόσμο της αγωνιστικής οδήγησης, παρουσιάζοντας τα μέσα προστασίας που έχουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τον ατομικό εξοπλισμό των πληρωμάτων τους αλλά και την σωστή οδική συμπεριφορά σε μεγάλες ταχύτητες και ρυθμούς αγώνων. Την τεχνική υποστήριξη των αυτοκινήτων της επίδειξης, είχαν αναλάβει ο Γιάννης Τσίγκας από την K R Team και ο Νίκος Πιτσιδιανάκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος και σε διαγωνισμό προσομοίωσης οδήγησης σε PS 2, όπου νικητής αναδείχθηκε ο 11χρονος Μανώλης Λιλλής, με έπαθλο ένα κράνος προσφορά της Yamaha - Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε την καθοριστική συμβολή του κ. Λάζαρου Αλεξόπουλου και της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Μήλου (ΛΕ.ΜΟ.Μ.) για την επιτυχημένη διεξαγωγή αλλά και για την εν γένει πραγματοποίηση της ημερίδας, καθώς μαζί με το Γιάννη Λιλλή, αποτελούν τους εμπνευστές του εγχειρήματος.

Οι διοργανωτές της ημερίδας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κάτωθι χορηγούς για την πολύτιμη υποστήριξη τους: S & B Βιομηχανικά Ορυκτά ΑΕ, Yamaha επίσημη αντιπροσωπεία Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε, Europcar Milos-Rent, ΕΛΙΝ - Μαυρογιάννης Ανδρέας, Aegean Speed Lines, Milos Travel - Πειρουνάκης, K R Team (www.karabalisracing.com), Ξενοδοχείο Γλαρονήσια, Ξενοδοχείο Αγνάντι, Yankos café, εστιατότιο Αρμύρα, εστιατόριο Φλοίσβος, Vision & Sound - Δημήτρης Πουλημένος, τον cameraman Λιακάκο Νίκο και το περιοδικό Τετρακίνηση Mag ως χορηγό επικοινωνίας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη τους το Α.Τ. Μήλου, το Υ/Χ Μήλου, το Κ.Υ. Μήλου και το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γ. Ηλιόπουλος».

 

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page