ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

SKODA FABIA S2000 N098

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» απο το Ι.Ο.Α.Σ Πάνος Μυλωνάς.

Image
ΙΟΑΣ.Πάνος Μυλωνάς-πρόγραμμα ΕΡΜΗ!
Το πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» υλοποιείται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τα Δικαστήρια Ανηλίκων και τις Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και απευθύνεται σε νέους και νέες που έχουν παραβεί τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Σκοπός του προγράμματος που λαμβάνει χώρα στο Εθνικό Κέντρο Οδικής Ασφάλειας (Ελληνικός Κόσμος, Κτίριο 56, Πειραιώς 254, Ταύρος) που το Ι.Ο.ΑΣ. έχει δημιουργήσει στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος AVENUE for Traffic Safety, είναι .....

ο εμπλουτισμός γνώσεων που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια αλλά και η ανάπτυξη κατάλληλων δεξιοτήτων για ασφαλή μετακίνηση στο δρόμο, στοχεύοντας στη βελτίωση του περιβάλλοντος και των κοινωνικών πολιτικών.

Το πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» έχει ιδιαίτερη αξία καθώς απευθύνεται σε ένα κρίσιμο σύνολο χρηστών δρόμου που σε νεαρή ηλικία έχουν παραβεί τον Κ.Ο.Κ. και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα, αφού συχνά το υποχρεωτικό σεμινάριο για τους παραβάτες, παρακολουθείται «εθελοντικά» από τους γονείς και τα αδέλφια τους.

 

Η επιμόρφωση των νέων πραγματοποιείται από συνεργάτες του Ι.Ο.ΑΣ., από ειδικούς στο χώρο της μοτοσικλέτας, ανθρώπους της Τροχαίας, ψυχολόγους και θύματα τροχαίων, ενώ περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά στάδια: θεωρία, βιωματική εκπαίδευση, εργαστήρια, συζήτηση.

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων, κατά το δικαστικό έτος 2009-2010 εισήχθησαν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας 3.259 ανήλικοι σε συνολικά 5.411 εισαχθέντες ανήλικες για οποιοδήποτε αδίκημα. Τα εν λόγω στοιχεία αφορούν τα Δικαστήρια Ανηλίκων Αθηνών (γεωγραφική περιοχή που καλύπτεται από την αρμοδιότητα του Πρωτοδικείου Αθηνών).

  
 
 

 

 

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page