ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

SKODA FABIA S2000 N098

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Καλάβρυτα: Λιώνουμε στο χιόνι, κάνουμε σκι, παίζουμε και μαθαίνουμε για την ασφαλή οδήγηση

Image
Ασφαλής οδήγηση στο χιόνι! I.O.AΣ Πάνος Μυλωνάς στα Καλάβρυτα!
Μια σημαντική πρωτοβουλία για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ και την ασφαλή οδήγηση στα χιόνια υλοποιεί ο Δήμος Καλαβρύτων και η δημοτική του Επιχείρηση το «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων – Πάνος Πόλκας» το επόμενο Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου 2012. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Καλαβρύτων και το Χιονοδρομικό του Κέντρο συνεργάζεται και υποστηρίζει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (I.O.AΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» φιλοξενώντας τον ειδικό προσομοιωτή οδήγησης, τον προσομοιωτή ανατροπής και τον προσομοιωτή πρόσκρουσης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, στο Χελμό....

Ο εκπαιδευτικός προσομοιωτής οδήγησης είναι μία υψηλής τεχνολογίας συσκευή, χάρη στην οποία οι οδηγοί μπορούν να εκπαιδευτούν στην ασφαλή οδήγηση και ορθή διαχείριση των κινδύνων και των δυσκολιών που μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει όταν κινείται στο δρόμο. Ο προσομοιωτής θα είναι διαθέσιμος για 4 ολόκληρες ώρες στους επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου (11.00-15.00), το Σάββατο και την Κυριακή. Έτσι μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην ασφαλή οδήγηση κάτω από δύσκολες συνθήκες και να συνειδητοποιήσουν τις συνέπειες της κατανάλωσης αλκοόλ (φορώντας τα ειδικά γυαλιά μέθης) στο βαθμό και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να τις διαχειριστούν. Οι καλύτεροι οδηγοί, μάλιστα,  θα κερδίσουν και δώρα!


Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν (με μοναδική ασφάλεια) μέσω των ειδικών προσομοιωτών ανατροπής και πρόσκρουσης πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να φέρει εις πέρας πολλές διαδικασίες την ίδια στιγμή, να νιώσουν το αίσθημα του κινδύνου και τη σημαντικότητα της ζώνης κατά τη διάρκεια ανατροπής του αυτοκινήτου.


Ευαισθητοποιημένος, ο Δήμος Καλαβρύτων και το Χιονοδρομικό του Κέντρο, σε θέματα Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζει με συνέπεια την κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών όταν γίνεται με μέτρο και γνώση, γιατί μόνο τότε χαρίζει απόλαυση και αποτελεί κομμάτι της κοινωνικής ζωής. Με αίσθημα υπευθυνότητας για τους επισκέπτες του, αλλά και τους μόνιμους κατοίκους του,  δραστηριοποιείται και τους ενημερώνει για τους κινδύνους που συνεπάγεται η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ όχι μόνο για την οδική ασφάλεια, αλλά και γενικότερα για την ασφάλεια, την υγεία και το κοινωνικό περιβάλλον του ατόμου σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».


Φοράμε ζώνες, λοιπόν, και ανηφορίζουμε για τα Καλάβρυτα το Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου, στο καλύτερο, ασφαλέστερο και πλέον αξιόπιστο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, κάνουμε σκι, λιώνουμε στο χιόνι, παίζουμε και μαθαίνουμε βιωματικά τα πάντα για την ασφαλή οδήγηση και την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.
Ακολουθεί συνημμένα το πρόγραμμα δράσεων  


Image
ΙΟΑΣ Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»

Περισσότερες πληροφορίες: Ι.Ο.ΑΣ. τηλ.: 210-8620150, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page