ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

SKODA FABIA S2000 N098

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΩΝ

Image
Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης για τα Θύματα Τροχαίων (20 Νοεμβρίου), πραγματοποιεί δράσεις εκπαίδευσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια, σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων που αποτελούν μάστιγα για την κοινωνία μας με θύματα κυρίως νέους ανθρώπους. Αυτή τη μέρα μνήμης των εκατομμυρίων θυμάτων -1,3εκ. κάθε χρόνο παγκοσμίως- εξαιτίας τροχαίων συμβάντων.....,

η Πρόεδρος του Ινστιτούτου κυρία Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά και ο Συγκοινωνιολόγος - Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Ο.ΑΣ. κύριος Άγγελος Ρουχωτάς θα βρεθούν στο Δήμο Χολαργού όπου διοργανώνεται εσπερίδα ενημέρωσης για τους πολίτες και κυρίως τους νέους του Δήμου στην Αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης», ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συναυλία από γνωστούς μουσικούς και τραγουδιστές, μια διοργάνωση του Δήμου, γονέων παιδικών-θυμάτων τροχαίων συμβάντων που υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο Συγκοινωνιολόγος και συνεργάτης του Ι.Ο.ΑΣ. κύριος Στέλιος Ευσταθιάδης, μαζί με μία από τις Εκπαιδευτικούς - Εμψυχώτριες του Ινστιτούτου θα είναι στο Δήμο Ηλιούπολης όπου θα γίνει πρόγραμμα εκπαίδευσης σε νέους και παιδιά Δημοτικού, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης και το τοπικό Σύστημα Προσκόπων. Το Ι.Ο.ΑΣ. στα πλαίσια των δράσεων για τη δεκαετία της οδικής ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών συνεργάζεται με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, σε ένα Διεθνές Πρόγραμμα υπό την αιγίδα του UNECE (United Nations Economic Commission for Europe). Την ίδια ώρα, ο συνεργάτης του Ι.Ο.ΑΣ. και Δημοσιογράφος Ειδικού Τύπου κύριος Ευγένιος Πετούμενος, θα βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα στο πλαίσιο της εκδήλωσης Road and Safety Show 2011. Εκεί μαζί με τις εκδηλώσεις και ομιλίες που θα παρακολουθήσουν, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και τις δυνατότητές τους στο νέο προσομοιωτή οδήγησης του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

 

Image
ΙΟΑΣ Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»
Η 20η Νοεμβρίου είναι μια μέρα που πρέπει να θυμίζει σε όλους την ευθύνη που έχουμε ως χρήστες δρόμου και μια μέρα σιωπηρής ευχής αλλά και διαρκούς προσπάθειας να γίνουμε ακόμα πιο προσεκτικοί, ενθυμούμενοι και τιμώντας τους συμπολίτες μας που μέσα σε μια στιγμή, έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους αλλά και να αγωνιστούμε ενάντια στον πόλεμο της ασφάλτου που για τη χώρα μας ξεπερνάει τους 1.300 νεκρούς, εκατοντάδες βαριά τραυματίες που αργοπεθαίνουν στις εντατικές και χιλιάδες τραυματίες σε ένα σύνολο 12.000 τροχαίων συμβάντων.

 

Περισσότερες πληροφορίες τηλ.: 210-8620150, info@ioas.gr

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page