ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

SKODA FABIA S2000 N098

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Η DIAGEO Hellas Μεγάλος Υποστηρικτής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος AVENUE και του Ι.Ο.Α.,Σ

Image
ΙΟΑΣ Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»
Πιστή στη δέσμευσή της, η DIAGEO συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ Αθήνα, Τετάρτη 09 Νοεμβρίου 2011 – Η DIAGEO Hellas, στο πλαίσιο ανάληψης πρωτοβουλιών με στόχο την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ και ειδικότερα την προώθηση προτύπων υπεύθυνης συμπεριφοράς που σχετίζονται με το αλκοόλ και την οδήγηση, υποστηρίζει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα AVENUE (Actions for Vulnerable, Elderly, Novice Drivers and Road Users in Europe)....

Το AVENUE, συντονιστής του οποίου είναι το Ι.Ο.ΑΣ., αποτελεί μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τη μείωση των δυστυχημάτων μέσω της δημιουργίας Κέντρων Αναφοράς για την Οδική Ασφάλεια (Networks & Education for Safety and Traffic - NESTs). Τα NESTs δημιουργούνται με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα οδικής ασφάλειας καθώς επίσης και την υλοποίηση βιωματικών δράσεων.

Η παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος AVENUE πραγματοποιήθηκε από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στο Ζάππειο Μέγαρο στις 8 Νοεμβρίου 2011, σε συνεργασία με το European Transport Safety Council (ETSC).

Η απόφαση της DIAGEO Hellas να υποστηρίξει έμπρακτα μια πρωτοπόρο ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που συνενώνει και συντονίζει κοινωνικούς και επιχειρηματικούς εταίρους στη μάχη για τη μείωση των τροχαίων συμβάντων, φυσικά δεν είναι τυχαία. Σε έρευνα OMNIBUS που πραγματοποιήθηκε το 2011 από την εταιρεία qed για λογαριασμό της DIAGEO, με θέμα «Αλκοόλ και Οδήγηση», αποδεικνύεται ότι προγράμματα και καμπάνιες που πραγματοποιούνται από ΜΚΟ και ιδιωτικές εταιρείες λειτουργούν ως έναυσμα στους νέους δίνοντας τους κίνητρο για την αλλαγή συμπεριφορών.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα αποτελέσματα αυτά, καθώς και την ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. από το 2007, η DIAGEO Hellas στηρίζει το πρόγραμμα AVENUE, ως Μεγάλος Υποστηρικτής, συμβάλλοντας έμπρακτα στη λύση του προβλήματος, ενώ συνεχίζει να υλοποιεί προγράμματα και δράσεις με στόχο την αλλαγή νοοτροπίας σχετικά με το ζήτημα «αλκοόλ και οδήγηση».

 

Πληροφορίες & υλικό σχετικά με τη νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της DIAGEO Hellas, City Walkers: www.citywalkers.gr, www.facebook.com/johnniewalkergreece (tab City Walkers) & www.youtube.com/user/thecitywalkers

Σχετικά με την DIAGEO Hellas

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα DIAGEO προέρχεται από τις λέξεις Dia (ημέρα στα λατινικά) + Geo (γαία). Σ' όλο τον κόσμο, η DIAGEO έχει ένα σκοπό: όλοι οι άνθρωποι να γιορτάζουν τη ζωή κάθε μέρα, σ' όλη τη γη είτε είναι καταναλωτές είτε εργαζόμενοι είτε εμπορικοί συνεργάτες είτε μέτοχοι.

Στην Ελλάδα, διακινεί μια μοναδική σειρά αλκοολούχων ποτών, κρασιού και σαμπάνιας. Τα ουίσκι Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα κλασικά Malt whiskies, η βότκα Smirnoff, το τζιν Gordon' s, η τεκίλα Jose Cuervo, τα λικέρ Baileys και Grand Marnier, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Clicquot είναι μερικές μόνο από τις δημοφιλείς μάρκες που εμπορεύεται η DIAGEO Hellas.

Η Diageo θέτει, μεταξύ άλλων, την μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ

Ντέμη Καζάση, Advocate/ B-M για την DIAGEO Hellas, τηλ. 210-6931000, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σόνια Μάνεση, Advocate/ B-M για την DIAGEO Hellas τηλ. 210-6931000, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page