ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Ξένοι Αγώνες

Ήμερες πένθους για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλη την Ευρώπη και μεγάλες εξελίξεις!.

Image
Ήμερες πένθους! Με τραγικές εξελίξεις!!
ΚΕΙΜΕΝΟ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

Τραγική κατάληξη είχαν δυο ατυχήματα σε Γαλλία και Βέλγιο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και οι εξελίξεις είναι μεγάλες ειδικά στην Γαλλία όπου ο Υπουργός αθλητισμού ζήτησε πλήρη, Έλενχο σε όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους αγώνες στην χώρα ενώ έχουν παγώσει όλοι οι αγώνες αυτοκινήτων στην Γαλλία. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη ενός αδικοχαμένου εικοσάχρονου θεατή και ενός πενηντάχρονου κριτή, άλλα και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων 16 θεατών που βρίσκονταν στο σημείο. Το συμβάν έγινε όταν.......

το αγωνιστικό αυτοκίνητο  δεν μπόρεσε να στρίψει  σε μια αλλαγή πορείας στα φρένα και έφυγε ευθεία πάνω στους θεατές που κάθονταν σε λάθος σημείο όπως φαίνεται, από τις αρχικές πληροφορίες. Όλοι κάνουν λόγο για λάθος χειρισμό και όχι για μηχανική βλάβη, από τον οδηγό..Το πλήρωμα τραυματίστικε ελαφρά  ενώ η  τραγωδία προκάλεσε ένα κύμα τρομοκρατίας στη Γαλλία

Η τραγωδία όμως  δυστυχώς είχε ξεκινήσει από το πρωί τις ίδιας ημέρας στο κοντινό Βέλγιο  σε αγώνα  του τοπικού  πρωταθλήματος όταν το Mitsubishi Lancer Evo X με τον  αριθμό 82 και οδηγό τον Roel Vrolix, μετά  από αδιευκρίνιστο λόγο σε μία αναπήδηση του δρόμου έχασε τον  έλεγχο  του αγωνιστικού και μετά, από αρκετά μέτρα ακυβέρνητο έπεσε σε δέντρο και πηρέ αμέσως φωτιά. Αν και ήταν πολύ γρήγορη η αντιμετώπισει της πυροσβεστικής και των διασωστών σβήνοντας την φωτιά σε πολύ γρήγορο χρόνο, δεν κατέστει δυνατόν να σωθεί ο οδηγός που κατέληξε στο σημείο του ατυχήματος ενώ και ο άτυχος συνοδηγός δεν τα κατάφερε στην αερομεταφορά του, με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου κατέληξε και ο ίδιος δυστυχώς.

Εδώ να σημειώσουμε κάτι που πραγματικά συγκλονίζει.  Στο ατύχημα αυτό  ο  άτυχος οδηγός έτρεχε στην καριέρα του ο συνοδηγός και αυτές τις ημέρες είχε γενέθλια κλείνοντας, τα 40 χρόνια κάνοντας δώρο στον εαυτό του αλλά και στους φίλους του την συμμετοχή του με το Mitsubishi Lancer Evo X ως οδηγός πλάι στον άτυχο φίλο του και συνοδηγό του !

Δυστυχώς με τον ποιο τραγικό τρόπο για ακόμα μια φορά . Τα γεγονότα αυτά μας κάνουν να θλιβόμαστε βαθειά ως συναθλητές και ως θεατές του μηχανοκινήτου αθλητισμού βάζοντας μας, σε σοβαρές σκέψεις που αφορούν στην γενική ασφάλεια των αγώνων σε όλα τα επίπεδα. Τα ποιο θερμά μας συλλυπητήρια ως Autopanorama.gr στις οικογένειες ,συγγενείς και φίλους των αδικοχαμένων θεατών κριτών και αθλητών.

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page