ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Ξένοι Αγώνες

Ράλι Μόντε Κάρλο: Snow Bouffier !!!

Image
Μετά τις δύο τελευταίες ειδικές ο Bouffier με peugeot 207 οδηγεί τον αγώνα!
Ο Γάλλος της Peugeot εκμεταλλεύτηκε άριστα τις συνθήκες και ανέβηκε στην πρώτη θέση!Οι καιρικές συνθήκες και η επιλογή των ελαστικών καθόρισαν σε απόλυτο βαθμό την εξέλιξη της μάχης στη 2η ημέρα του Ράλι Μόντε Κάρλο, εναρκτήριου αγώνα του πρωταθλήματος IRC.ui Οι δύο τελευταίες ΕΔ της ημέρας, που διεξήχθηκαν αργά το απόγευμα, έφεραν τους οδηγούς αντιμέτωπους με πολύ χιόνι και πάγο, συνθήκες που δεν είχαν αντιμετωπίσει στο πρώτο πέρασμα από αυτές. Έτσι,.......

όσοι επέλεξαν να βάλουν στα αυτοκίνητά τους ελαστικά για χιόνι δικαιώθηκαν ενώ όσοι ξεγελάστηκαν από το στεγνό ξεκίνημα και επέλεξαν τα ενδιάμεσα ελαστικά είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα.

Κερδισμένος της ημέρας ήταν ασφαλώς ο Bryan Bouffier, ο οποίος με το εργοστασιακό Peugeot 207 έκανε ένα τεράστιο άλμα και από την 7η θέση της γενικής κατάταξης ανέβηκε στην 1η. Ενώ ο Bouffier ανέβαινε στην πρώτη θέση, ένας άλλος Γάλλος αποδείκνυε την αξία της εμπειρίας. Ο 49χρονος Francois Delecour ήταν ο μοναδικός που χρησιμοποίησε ελαστικά με καρφιά και στους τέσσερις τροχούς του Peugeot 207 που οδήγησε και κερδίζοντας την τελευταία ΕΔ της ημέρας ανέβηκε στη 2η θέση της γενικής κατάταξης.

Δικαιωμένος για τις επιλογές πρέπει να αισθάνεται και ο Freddy Loix, o οποίος ήταν ο μοναδικός από τους πρωτοπόρους της χθεσινής ημέρας που κατάφερε να διατηρηθεί ψηλά. Ο Βέλγος οδηγός της Skoda τρέχει με το Fabia και βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, λίγο περισσότερο από 1 λεπτό πίσω από τον πρώτο. Ακολουθούν οι Guy Wilks (Peugeot) και Stephane Sarrazin (Peugeot).

Η καταστροφή ήρθε για όσους επέλεξαν στο τέλος της ημέρας να χρησιμοποιήσουν ενδιάμεσα ελαστικά. Ανάμεσά τους ήταν ο πρωτοπόρος του αγώνα Juho Hanninen, o οποίος με το Skoda Fabia έχει πέσει στην 6η θέση της γενικής κατάταξης. Ακόμα χειρότερη ήταν η ημέρα για τον Petter Solberg (Peugeot 207) που βρίσκεται 8ος, μπροστά από του Nicola Vouilloz (Skoda) και Jan Kopecky (Skoda). Το Ράλι Μόντε Κάρλο ολοκληρώνεται την Παρασκευή 21/1 με τις ΕΔ της ημέρας να είναι στην πλειονότητά τους νυχτερινές.

» Γενική κατάταξη μετά τη 2η ημέρα

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=g3EHZAxqURg&feature=related]

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=Q0lBGN7RYAM]

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ:http://www.msfree.gr/

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page