ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Ελληνικοί Αγώνες

5ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου «Γιάννης Ανδρικόπουλος» - Αποτελέσματα

Image
Νικητές οι Παναγιώτης Κύρκος-Γιώργος Πολυζώης (Mitsubishi Evo IX)
Με 55 εγγεγραμμένες συμμετοχές και 53 εκκινήσαντες πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας το 5ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου «Γιάννης Ανδρικόπουλος», 6ος γύρος του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου και 5ος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Ο αγώνας, τον οποίο παρακολούθησαν πολλοί θεατές, εξελίχθηκε κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και είχε μήκος 35 χλμ. κατανεμημένα σε τρία σκέλη-περάσματα της γνωστής Ειδικής Διαδρομής του Μπράλου.

Ακλουθώντας σταθερά γρήγορο ρυθμό οι Παναγιώτης Κύρκος-Γιώργος Πολυζώης (Mitsubishi Evo IX) αναδείχθηκαν νικητές του αγώνα, δεύτεροι στο βάθρο ανέβηκαν οι Γιάννης και Βαγγέλης Άκρατος (Mitsubishi Evo IX), ενώ την τριάδα ολοκλήρωσαν οι Στέφανος Καμιτσάκης-Σπύρος Κολτσίδας (Mitsubishi Evo IX), οι οποίοι στάθηκαν άτυχοι στο πρώτο σκέλος στο οποίο έχασαν χρόνο εξαιτίας τεχνικού προβλήματος, και μαζί τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη νίκη.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=ceroPy4EoaQ

Στην κατηγορία F2 νικητές αναδείχθηκαν οι Γιάννης Αναγνωστάκος – Νίκος Μοσχόπουλος (MG ZR S1600), εμπρός από τους Βασίλη Γάτσο – Μαρία Αμαραντίδου (Citroen Saxo) και τον Κυπελλούχο Β. Ελλάδας Νίκο Παυλίδη (Citroen DS3), που είχε συνοδηγό την Μαρία Κυρλακίτση. Στα Ιστορικά, πρώτοι στη κατηγορία 1&2 τερμάτισαν οι Χρυσόστομος Καρέλλης – Άρης Λεπίδας (Ford Escort RS 2000) που ήταν ίσως ο εντυπωσιακότερος συνδυασμός του αγώνα, ενώ στην κατηγορία 3&4 νικητές αναδείχτηκαν οι Λουκάς Γιαννακούλης – Γιώργος Πετρόπουλος (Porsche 911 RSR).

Στην επιτυχημένη διοργάνωση της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας πήραν σημαία τερματισμού 45 πληρώματα από 53 που εκκίνησαν.Συνημμένα

  •   Αποτελέσματα
  •   Αποτελέσματα Ιστορικών 1&2
  •   Αποτελέσματα Ιστορικών 3&4

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page