ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

SKODA FABIA S2000 N098

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Προσωρινό Πρόγραμμα Αγώνων Αυτοκινήτου και Καρτ 2016

Η ΕΠ.Α. ανακοινώνει το προσωρινό Πρόγραμμα Αγώνων Αυτοκινήτου και Καρτ του 2016.
Για τους συνοπτικούς πίνακες που ακολουθούν επισημαίνονται τα εξής:

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε πρόωρα το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις - Νικητής ο Kajetanowicz!

2015-10-11 ΠΗΓΗ: zougla.gr

Πρόωρο τέλος είχε το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναπτύχθηκαν στις ειδικές διαδρομές λίγο πριν το 2ο πέρασμα οδήγησε τον αλυτάρχη του αγώνα, Νίκο Μανώλη, αρχικά να ακυρώσει την ειδική Κεφαλάρι 2 και στη συνέχεια και τις ειδικές SEAJETS Αθίκια 2 και Κλένια - Μυκήνες 2. Έτσι η τελική κατάταξη του αγώνα λαμβάνεται υπόψιν με τα αποτελέσματα που υπήρχαν στο τέλος της ειδικής διαδρομής No6, Ζήρεια. Νικητής λοιπόν του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2015

Περισσότερα...

2ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού 2015

10/10/2015 Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (ΣΜΑΒ) για άλλη μια χρονιά υπόσχεται στους θεατές και στους αγωνιζόμενους έναν ξεχωριστό αγώνα. Η φετινή καινούργια τεχνική και γρήγορη ειδική μήκους 16 km θα προσφέρει στους αγωνιζόμενους μια ωραία εμπειρία και θέαμα στους θεατές. Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Τεχνικός Έλεγχος στην πλατεία του Βελβεντού, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να θαυμάσουν τα αγωνιστικά από κοντά, αλλά και το ίδιο βράδυ στην πανηγυρική εκκίνηση στις 21:00. Την Κυριακή

Περισσότερα...

4η Ανάβαση Τοξοτών Ξάνθης 2015

10/10/2015 

Το Σωματείο » Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης» διοργανώνει στις 17-18 Οκτωβρίου 2015 την «Ανάβαση Τοξοτών Ξάνθης 2015», που αποτελεί τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων και Ταχύτητας Βορείου Ελλάδος.Η διαδρομή του αγώνα βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο Τοξοτών-Σταυρούπολης, έχει αγωνιστικό μήκος 3200μ. και υψομετρική διαφορά μεταξύ εκκίνησης και τερματισμού, 273,5 μέτρα. Ο χώρος Επισκευών (Service Area) θα βρίσκεται έξω από το χωριό Γαλάνη, ενώ η επιστροφή στο χώρο του Park Ferme θα γίνεται στη διασταύρωση του χωριού Ίμερα.

Περισσότερα...

ERC: Seajets Acropolis Rally 2015: Συμμετοχές

10/10/2015 Μόλις μερικές μέρες για την έναρξη του εθνικού μας αγώνα ο οποίος προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ (ERC) και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.Το shakedown θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου στο Λουτράκι σε χωμάτινο έδαφος.Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ακολουθεί η τελετή έναρξης του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και εν συνεχεία τα πληρώματα κατευθύνονται στην 1η Ε.Δ. Κινέτα-Λουτράκι.Μετά την την 1η Ε.Δ.

Περισσότερα...

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2015: Αποτελέσματα

Με τον καλύτερο τρόπο πέρασε στην ιστορία το 14ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις. Ο φετινός αγώνας περιελάμβανε αρκετές καινοτομίες, ικανοποιώντας τα πληρώματα που είχαν την ευκαιρία να διέλθουν από γνώριμες ειδικές παλαιότερων δεκαετιών. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την Πέμπτη δυσκόλεψαν τους οδηγούς, με τον καιρό να τους κάνει το χατήρι τις επόμενες δύο ημέρες.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Ελληνικών αγώνων 2015

Ανακοινώθηκε από την ΟΜΑΕ το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2015. Με αρκετές διαφορές και με την είσοδο νέων αγώνων που αφορούν τις αναβάσεις η ομοσπονδία αυτοκινήτου Ελλάδος, θέλησε να δώσει έναν άλλον χαρακτήρα για το 2015. Ευχόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Αγώνων 2014

Η Επιτροπή Αγώνων της Ομοσπονδίας ανακοινώνει το Αγωνιστικό Πρόγραμμα του 2014, το οποίο περιλαμβάνει τους αγώνες Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων Ράλλυ, καθώς και τα Πρωταθλήματα Ταχύτητας και Αναβάσεων.

Περισσότερα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014!

Image
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014!! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ AUTOPANORAMA RACING NEWS, ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014!! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2013: Αποτελέσματα

Image
οι Βούλγαροι Slavchev Desislav και Staynova Margarita με το εξελιγμένο Mercedes G500
Μοναδικός αγώνας, μοναδικές συνθήκες, μοναδική δυσκολία…
Το Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid Ελλάδα 2013 ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή, μετά από απίστευτη περιπέτεια για τα πληρώματα. Οι καιρικές συνθήκες, οι χειρότερες για την Κεντρική Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, δημιούργησαν ένα σκηνικό που ταίριαζε με το χαρακτήρα ενός αγώνα αντοχής, αλλά ταυτόχρονα έφερε πληρώματα και αυτοκίνητα στα όριά τους.

Περισσότερα...

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page