ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

SKODA FABIA S2000 N098

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Peugeot 208 R2 ! Οι δοκιμές εξέλιξης ολοκληρωθηκάν

Σε μια πολύ εποικοδομητική  εβδομάδα η αγωνιστική ομάδα της peugeot sport ολοκλήρωσε 1,074 χιλιομέτρων ειδικών διαδρομών,  διαφόρων  τμημάτων του οδικού δικτύου και το νέο 208 R2 είναι εδώ για να δείξει τι πραγματικά αξίζει για την νέα προσπάθεια της peugeot sport στην κατηγορία R2!

 Το Peugeot 208 R2 πυροδότησε μεγάλο ενδιαφέρον από τους θεατές , και τους οδηγούς , τις ομάδες αλλά και τους διοργανωτές κατά τη διάρκεια του αγώνα Tour de Corse . Ήταν μεγάλη επιτυχία του στον αγώνα στα χέρια των έμπειρων  Stéphane Sarrazin και  Benjamin Veillas .
 

Ας δούμε ... 
Τι λένε οι οδηγοί ...
 
Craig Breen : " Είμαι τώρα σε θέση που μπορώ να συγκρίνω το 208 R2 με όλα τα υπάρχοντα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, και μπορώ να σας πω . ότι είναι ισχυρό και χειρισμός του είναι πολύ σταθερός. Είναι εύκολο στην οδήγηση και δεν θέλει καθόλου χρόνο για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας με αυτό . Μπορείτε σχεδόν να ξεχάσετε ότι είναι ένα αυτοκίνητο με κίνηση στους εμπρός τροχούς!!! ... "


 
Stéphane Sarrazin : " Ο χειρισμός του είναι πολύ ακριβής, όπως αλλάζετε ταχύτητες και την ευστροφία του 1.600 cc κινητήρα το καθιστά εύκολο και όταν το πιέσουμε σκληρά . Είναι ένα πολύ  καλά στημένο και όμορφα ισορροπημένο αυτοκίνητο για ράλι .Η αλλαγή ταχυτήτων είναι πολύ άνετη και απλή χάρη στο πολύ καλό σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων. Τα φρένα είναι ισχυρά , και δεν κουράζονται .Δείχνει και  είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο για μια σοβαρή αγωνιστική οδήγηση. "
 
Οι εκδόσεις του...
 
Σε χώμα και άσφαλτο οι εκδόσεις του 208 R2  θα είναι διαθέσιμες σε μορφή κιτ, η peugeot sport έχει δώσει ένα κιτ μόνο μετά απαραίτητα για την ασφάλτινη χρήση στην τιμή των € 37.500 χωρίς ΦΠΑ . Ενώ η τιμή αυτή στην full έκδοση που περιλαμβάνει ένα πλήρως κιτ χώμα -άσφαλτο θα είναι στα € 57.500 χωρίς ΦΠΑ .

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page