ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα! Απο αύριο!!

Image
Τα πρόστιμα απο αύριο, για το υπουργείο μεταφορών.
Στα 250 ευρώ ανέρχεται το πρόστιμο που θα κληθούν να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων Ι.Χ. αυτοκινήτων, εάν δεν σπεύσουν να τα ασφαλίσουν μέχρι και σήμερα, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία.Από την ερχόμενη εβδομάδα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του Υπουργείου Οικονομικών θα αρχίσει να ταχυδρομεί ειδοποιητήρια, στους ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν προέβησαν στην ασφάλιση των οχημάτων τους. Θα καλούνται να περάσουν, εντός οκτώ ημερών, από το ταμείο των εφοριών για να πληρώσουν το παράβολο των 250 ευρώ με το οποίο στη συνέχεια θα μπορούν να ασφαλίσουν ξανά το όχημα τους.

Εάν οι κάτοχοι των οχημάτων δεν προσέλθουν εντός της προθεσμίας, τότε η ΓΓΠΣ θα αποστέλλει τα στοιχεία του κατόχου του αυτοκινήτου στην αρμόδια αστυνομική αρχή του τόπου διαμονής του ιδιοκτήτη.

Επίσης το πρόστιμο θα ανεβαίνει στα 500 ευρώ, ενώ ενεργοποιείται παράλληλα και η ποινική διαδικασία, με επιπλέον πρόστιμο που μπορεί να φτάσει έως 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σε περίπτωση εμπλοκής ανασφάλιστου αυτοκινήτου σε ατύχημα, προβλέπεται αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια, ενώ σε τρία χρόνια ανέρχεται η ποινή σε περίπτωση υποτροπής.

Ο εντοπισμός των ανασφάλιστων γίνεται πλέον δυνατός από τη διαρκή διασταύρωση της βάσης δεδομένων με τα κυκλοφορούντα οχήματα του υπουργείου Μεταφορών και της βάσης δεδομένων με τα ασφαλισμένα οχήματα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page