ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Η Peugeot Citroen και η General Motors φέρεται να έχουν συνάψει μια συμμαχία

Image
General Motors (GM)
KEIMENO:ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ  ΦΩΤΟ: GM-PSA MOTOR

H General Motors (GM) και η Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία PSA Peugeot Citroen έχουν συμφωνήσει σε μια συμμαχία. Η είδηση αυτή προέρχεται από έγκυρες πηγές του Reuters κάνοντας επίσης και λόγο για την πρόθεση της GM να αγοράσει κάποιες μετοχές του ομίλου PSA. Η συμφωνία θα ανακοινωθεί επίσημα από τις πηγές στο τέλος των συναλλαγών της εβδομάδας στις ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές.. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες δήλωσαν.....

ότι σκοπεύουν να συνεργαστούν στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Image
PSA Peugeot Citroen Motor co
Οι πληροφορίες σχετικά με την PSA και η GM μιλούν για μια συμμαχία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει το λειτουργικό κόστος στο ευρωπαϊκό τμήμα της Opel.  PSA θα μπορούσε να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές, σε μια εποχή που η ζήτηση για αυτοκίνητα στην Ευρώπη υπό πίεση λόγω της κρίσης χρέους.

Η General Motors είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες . Η εταιρεία πέρυσι κέρδισε επίσης το χαμένο της έδαφος στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτων, και βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στους  Ιάπωνες ανταγωνιστές της Toyota.

Η  Peugeot -Citroen είναι μετά την  γερμανική VW, ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στην Ευρώπη.. Η εταιρεία ανακοίνωσε στα τέλη του έτους , ότι το σχέδιο που προορίζεται για να μειώσει το κόστος προϋποθέτει περίπου δυστυχώς μείωση  6.000 θέσεων εργασίας. Η εταιρεία όμως ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την ανάπτυξη της  στην Τσεχική Δημοκρατία,

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page