ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Η Volkswagen ήταν επιτυχής, το περασμένο έτος υπερδιπλασιάσε το κέρδος της

Image
Η VW Παγκόσμιος ηγέτης εως το 2018!
Ο όμιλος Volkswagen, τον οποίον περιλαμβάνετε και η τσεχική Skoda Auto, το περασμένο έτος υπερδιπλασίασε τα καθαρά του κέρδη σε 16 δισεκατομμύρια ευρώ (περίπου 400 δισ. δολ.) από 7,2 δισ. ευρώ το 2010. Όπως αναφέρετε στην Γερμανική εφημερίδα Hannoversche Allgemeine Zeitung. Η Volkswagen θα είναι η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη μέχρι το 2018 και σκοπεύει ......

να γίνει η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο. Η εταιρεία ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι για πρώτη φορά πέρυσι πωλείται πάνω από οκτώ εκατομμύρια αυτοκίνητα. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 14 τοις εκατό σε 8,156 εκατομμύρια οχήματα. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την τμήμα διαχείρισης, προτείνετε μια σημαντική αύξηση των μερισμάτων από το  Διοικητικό Συμβούλιο!

Η Volkswagen σχεδιάζει να αυξήσει τις πωλήσεις τις το  2018 σε περισσότερες από δέκα εκατομμύρια αυτοκίνητα το χρόνο. Η εταιρεία επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο ότι θα συνεχίσει και θα επιδιώκει την συνέχιση της σύνδεσης της με την γερμανική εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων Porsche.

Η Skoda Auto του ομίλου , που να σημειωθεί είναι η αιχμή του δόρατος της μάμας εταιρίας πέρυσι πούλησε 875.000 αυτοκίνητα που είναι και νέο ρεκόρ με τις πωλήσεις του τρέχοντος έτους να έχουν αυξηθεί  κατά 15 τοις εκατό. Έως το 2018, στοχεύει να επιτύχει πωλήσεις πάνω από 1,5 εκατομμύρια αυτοκίνητων το χρόνο.

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page