ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Κλείνουν τα περιοδικά 4 Τροχοί και Auto Bild;

Image
Οι 4 Τροχοί αναγκάζονται να βάλουν προσωρινό λουκέτο!
Η οικονομική κρίση έπληξε τελικά και το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Με 43 χρόνια στα περίπτερα οι «4 Τροχοί» αναγκάζονται να βάλουν προσωρινό λουκέτο μέχρι να βρεθεί - και εάν βρεθεί – λύση. Το ιστορικό περιοδικό αναστέλλει την έκδοσή του μέχρι τις 8 Μαίου και μαζί με αυτό, άλλο ένα περιοδικό του ίδιου χώρου το Auto Bild, το οποίο ξεκίνησε να εκδίδεται από το 2007. Η είδηση έχει προκαλέσει πάγωμα στην αγορά αλλά και σε πολλές εισαγωγικές εταιρείες ενώ 

οι χιλιάδες αναγνώστες που έχουν μεγαλώσει με τους 4 Τροχούς απλά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το περιοδικό με το οποίο μεγάλωσαν ίσως να μην ξανατυπωθεί. Το μεγάλο πλήγμα για την εκδοτική εταιρεία «Τεχνικές εκδόσεις» ήρθε με την κατάρρευση του ομίλου Λαμπερή που κατείχε το 33,3%. Το «παιδί» του Κώστα Καββαθά δεν άντεξε την οικονομική κατάσταση και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, «το Δ.Σ συνεκάλεσε τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας για να λάβει θέση και να αποφασίσει για την κρίσιμη αυτή κατάσταση και θα παραμείνει στη διοίκηση της εταιρείας πράττοντας μόνο τα αναγκαία κατά νόμο για τη συντήρηση και τη διαφύλαξη των συμφερόντων της εταιρείας μέχρι τότε».


 Στο αυτόφωρο ο Καββαθάς
Να σημειώσουμε επίσης πως στις 14 Μαρτίου ο Κώστας Καββαθάς είχε συλληφθεί στο σπίτι του στο Κορωπί από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 11.163.740,59 ευρώ. Ωστόσο το δικαστήριο τον έκρινε αθώο αναγνωρίζοντας ότι το χρέος δεν ήταν δικής του ευθύνης.


Από εδώ και πέρα αν δεν βρεθεί λύση τις επόμενες εβδομάδες το λουκέτο θα είναι οριστικό βάζοντας τέλος στην τεράστια ιστορία που δημιούργησε στον εκδοτικό χώρο και στον κλάδο του αυτοκινήτου. Προς το παρόν οι υπεύθυνοι των Τεχνικών Εκδόσεων βρίσκονται σε αναζήτηση επενδυτή που θα στηρίξει οικονομικά το εγχείρημα για να συνεχίσουν κανονικά την κυκλοφορία τους, τόσο οι «4 Τροχοί» όσο και τα υπόλοιπα περιοδικά του ομίλου.

 

 

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page