ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Μοναδικές προσφορές με την αγορά πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell!

Image
Μοναδικές προσφορές απο την SHELL-CORAL
Η Coral “ζεσταίνει” φέτος το χειμώνα όλους τους πελάτες Shell με σημαντικά οφέλη και προνόμια! Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2011 – H Coral, θέλοντας να δώσει σε περισσότερους καταναλωτές τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης υψηλής εγγυημένης απόδοσης και ποιότητας, προχωρά σε μια μοναδική προσφορά για τους πελάτες πρατηρίων Shell! Πιο συγκριμένα, η Coral προσφέρει σε όλους τους πελάτες που προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης από τα πρατήρια με το σήμα Shell : o Κουπόνι αξίας 5 Ευρώ, με παραγγελία τουλάχιστον 500 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης o Κουπόνι αξίας 10 Ευρώ, με παραγγελία τουλάχιστον 1.000 λίτρων....

Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι με κάθε ανεφοδιασμό καυσίμου ή παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης κερδίζετε 3% επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας τις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "go National" (Mastercard, VISA, Gold Mastercard) της Εθνικής Τράπεζας.

 

Τέλος και επιπλέον της προσφοράς, οι πελάτες έχουν και βασικούς λόγους να επιλέξουν πετρέλαιο θέρμανσης από τα πρατήρια Shell. Ο ηλεκτρονικός ποσοτικός έλεγχος, ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, η απλή διαδικασία παραγγελίας & ανεφοδιασμού, το επαρκές δίκτυο παράδοσης, αλλά και το καινοτόμο προϊόν Shell Thermo Premium διαθέσιμο στην Αθήνα, σχεδιασμένο να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και παράλληλα να επεκτείνει την ζωή του συστήματος θέρμανσης, κάνουν το πετρέλαιο θέρμανσης Shell την καλύτερη επιλογή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.coralenergy.gr ή ένα πρατήριο Shell.

 

Απλή διαδικασία παραγγελίας & ανεφοδιασμού

Πανελλαδικό τηλέφωνο παραγγελιών:

801 11 20406

και σε όλα τα πρατήρια με το σήμα She


Σχετικά με Coral A.E. (www.coralenergy.gr)

Η Coral A.E.  αποτελεί τη συνέχεια της Shell Hellas Α.Ε., όταν αυτή μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε συνέχεια της εξαγοράς της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. 

Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών.

Οι κύριες δραστηριότητές της καλύπτουν την χονδρική και λιανική πώληση ενός ευρέος φάσματος πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων ενώ συγκεντρώνει πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας. 

 

 


 

 

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page