ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ-FIA

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Μόδα Ήταν και Πέρασε δείχνουν οι στατιστικές για τα GPS!

Image
Μόδα Ήταν και Πέρασε;!
Μιλάω για τη φρενίτιδα των συστημάτων πλοήγησης, των GPS navigators. Αφού βγήκαν εκατοντάδες μοντέλα ισάριθμων εταιριών και κατέκλυσαν την αγορά, σε όλα τα μεγέθη, σχήματα και χρώματα και για όλες τις τσέπες, αφού γέμισαν σχεδόν όλα τα παρμπρίζ με βεντούζες, αφού ακόμα και τα κινητά τηλέφωνα δεν νοούνταν τηλέφωνα αν δεν είχαν GPS, ξαφνικά... το όνειρο έσβησε.

Το όνειρο της διαστημικής εποχής, που με 60 ευρώ θα μας κατεύθυνε στον προορισμό μας μια γυναικεία αισθησιακή φωνή. Αφού όλοι πρόλαβαν και προμηθεύτηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τουλάχιστον ένα GPS, ήρθε η θλιβερή διαπίστωση πως ωραία τα παιχνίδια αλλά τη δουλειά σου δεν την κάνεις. Και μετά ήρθαν οι αναβαθμίσεις. Έφταιγε το χαμηλό κόστος. Ξανά λοιπόν GPS αναβαθμισμένο, το καλύτερο της αγοράς, με πειρατικό software, με έξτρα χάρτες και επιπλέον POI.

Αλλά και πάλι. Ούτε αυτά έκαναν τη δουλειά. Αν προσπαθούσες να ακολουθήσεις τις οδηγίες για να φτάσεις στον προορισμό σου, ατύχησες. Φταίνε τα μηχανήματα; Φταίνε οι δρόμοι στην Ελλάδα; Φταίμε εμείς που πιστέψαμε ότι ήρθε η διαστημική εποχή πριν την ώρα της;

Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανένα «έξυπνο» σύστημα πλοήγησης, εκτός και αν πρόκειται να σε πάει εκεί που ξέρεις να πας και από μόνος σου.

 

 

 

 

 

Πηγή :
http://www.drivinganarchy.blogspot.com/

ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ .ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE
http://www.drivinganarchy.blogspot.com/
ΣΑΝ ΚΕΙΜΕΝΟ. Η ΥΛΗ. ΤΟ AUTOPANORAMA .ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΟ AUTOPANORAMA ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ http://www.drivinganarchy.blogspot.com/ΟΠΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ) ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

 

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page