ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ-FIA

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Volkswagen Driving Academy! Στην Ελλάδα απο την VW!

Image
Volkswagen Driving Academy in Grecce!
Το Volkswagen Driving Academy αποτελεί μια πρωτοβουλία της Volkswagen να δώσει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε οδηγό να εκπαιδευτεί σε τεχνικές ασφαλούς και οικονομικής οδήγηση, υιοθετώντας μια νέα οδηγική συμπεριφορά. Η ασφάλεια κατά την οδήγηση πρέπει να αποτελεί την βασικότερη προτεραιότητα ενός οδηγού. Η οδηγική συμπεριφορά σε συνδυασμό με την πλήρη εκμετάλλευση όλων των δυναμικών χαρακτηριστικών ενός σύγχρονου αυτοκινήτου, είναι απαραίτητα συστατικά μιας συνολικά ασφαλούς οδήγησης. Ταυτόχρονα,....
είναι εξίσου σημαντικό αλλά και επίκαιρο, η οδηγική συμπεριφορά να ακολουθεί τις βασικές αρχές οικονομίας, με στόχο τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, αλλά και τη μείωση των εκπομπών ρύπων που παράγονται από τις μετακινήσεις.

Σε αυτούς του δύο τομείς, Ασφάλειας & Οικονομικής οδήγησης, επικεντρώνεται τόσο η θεωρητική όσο και η πρακτική εκπαίδευση του Volkswagen Driving Academy.

Χώρος διεξαγωγής, διάρκεια και δομή προγράμματος


Το Volkswagen Driving Academy διεξάγεται σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στο Ολυμπιακό Κέντρο Ελληνικό (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, εγκαταστάσεις Softball). Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 8 ώρες και το μεγαλύτερο μέρος της εκπαίδευσης περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση με τα αυτοκίνητα.

Image
Ο χώρος σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στο Ολυμπιακό Κέντρο Ελληνικό!
Έμπειροι εκπαιδευτές χρησιμοποιώντας την κατάλληλη μεθοδολογία, σας μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής και ασφαλούς οδηγήσης.  Αναλαμβάνουν την κατάρτισή σας στα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας (ABS, ESP, EBD), για να μπορείτε πλέον στην πράξη να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν. Η σωστή στάση του σώματος στην οδήγηση, ο κρίσιμος ρόλος των ελαστικών, μαζί με τις τεχνικές που θα εφαρμόσετε κατά τη διάρκεια των πρακτικών ασκήσεων θα σας προσφέρουν καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου και θα ενισχύσουν την αίσθηση αυτοπεποίηθησης και σιγουριάς σε κάθε μετακίνησή σας.

Επιπλέον, ακολουθώντας εύκολα εφαρμόσιμες συμβουλές, θα μάθετε πως να προσαρμόσετε το προσωπικό σας στυλ οδήγησης, ώστε να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από το ετήσιο κόστος χρήσης του αυτοκινήτου σας. 

Το Volkswagen Driving Academy διατίθεται αποκλειστικά μέσω των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen.
Επικοινωνείστε με οποιονδήποτε Εξουσιοδοτημένο Έμπορο για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :http://www.volkswagen.gr/gr/el/4/1.html

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ : http://www.volkswagen.gr/media/country/gr/x/misc/media.Par.0001.File.pdf/vw_driving_academy.pdf

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:http://www.volkswagen.gr/media/country/gr/x/misc/media.Par.0002.File.pdf/_________________.pdf

Χώρος διεξαγωγής, διάρκεια και δομή προγράμματος

 

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page