ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ-FIA

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Ελληνικοί Αγώνες

Νέα ανακοίνωση ΣΟΑΑ για το ασφαλιστήριο του 2013

Image
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Μετά από αλλεπάλληλα ερωτήματα συναθλητών σε σχέση με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. γνωρίζει στους οδηγούς μέλη του ή μη τα εξής: Από την 15/2/2013 έχουμε στείλει την παρακάτω επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για την οποία μέχρι και σήμερα 28/2/2013 δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.

Κύριοι

Μετά από έντονες φήμες (που δεν έχουν διαψευστεί) για την ύπαρξη ή μη εν ισχύει ασφαλιστηρίου συμβολαίου και με αφορμή την αναβολή (για τον λόγο αυτό) εκδήλωσης Drift στο Kartodromo μόλις πριν λίγες ημέρες, ο ΣΟΑΑ εκφράζει την αγωνία των μελών του σχετικά με την τύχη των αγώνων αυτοκινήτου και kart που έχουν προκηρυχθεί το 2013.

Ερωτούμε λοιπόν τα εξής:

1) Υπάρχει εν ισχύει ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ώστε να διοργανωθούν απρόσκοπτα οι διοργανώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2013;

2) Με δεδομένο το ότι, τα χρήματα για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι χρήματα που έχουν καταβάλλει οι αγωνιζόμενοι μέσω της έκδοσης αγωνιστικών αδειών, της πληρωμής παραβόλων συμμετοχής, της έκδοσης αγωνιστικών πινακίδων, κ.λπ., θέλουμε να μας πληροφορήσετε τι έγιναν τα χρήματα αυτά και πως προέκυψε (το επίσης φημολογούμενο χωρίς δική σας διάψευση) χρέος των 110 χιλιάδων ευρώ, που θέτει σε κίνδυνο τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της χρονιάς;

Παρακαλούμε για την άμεση απάντησή σας, ώστε να ενημερώσουμε εγκαίρως τα μέλη μας.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ


 

Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. εκφράζει τις έντονες ανησυχίες του σχετικά με την τύχη των αγώνων του τρέχοντος έτους ,ενώ σαφώς δεν μπορεί να δώσει καμμία απάντηση για το που πήγαν τα χρήματα των αγωνιζομένων και δεν πληρώθηκε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Πέραν τούτου το Δ.Σ. διατυπώνει τις έντονες αμφιβολίες του σχετικά με το πότε ανεστάλη ή ισχύς του τρέχοντος ασφαλιστηρίου συμβολαίου ,έχοντας κατά νου και το ενδεχόμενο ότι διοργανώθηκαν αγώνες χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.

Για τούς λόγους αυτούς ζητάμε δημόσια να μας ενημερώσει η οποιαδήποτε αρχή του σπορ (ΟΜΑΕ,ΕΠΑ-ΕΘΕΠΑ, ΕΛΟΑΑΜ, κλπ) ποια ακριβώς ημερομηνία έγινε η καταγγελία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου από την ασφαλιστική εταιρία.

Ως εκ τούτων το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. διαβεβαιώνει τους συναθλητές οδηγούς ότι θα παρακολουθήσει από κοντά και σε όλα τα επίπεδα τις διεργασίες εξασφάλισης νέου συμβολαίου και των ακριβών όρων αυτού προκειμένου να μην διεξαχθεί κανενός είδους αγώνας αυτοκινήτου-καρτ χωρίς πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Το Δ.Σ.

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page