ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ-FIA

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Ελληνικοί Αγώνες

Σεμινάριο κριτών απο την ΕΠΑ-ΟΜΑΕ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΧΑΡΤΗΣ

Image
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η Επιτροπή Εκπαίδευσης της ΕΠΑ-ΟΜΑΕ διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου 2013 στην Αθήνα, σεμινάριο Κριτών το οποίο απευθύνεται: 1. Σε πτυχιούχους και δόκιμους Κριτές για επανεκπαίδευση και 2. Σε κάθε ενδιαφερόμενο, μέλος λέσχης της ΟΜΑΕ, ο οποίος επιθυμεί να λάβει τον τίτλο του δόκιμου κριτή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία της ΟΜΑΕ, στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αφού συμπληρώσουν και αποστείλουν την αίτηση που επισυνάπτεται. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 25/2/2013 και σε προσεχή μας ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για τον τόπο και το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι δόκιμοι κριτές κατά την απονομή του πτυχίου τους θα καταβάλουν το ποσό των 30€ και σε όλους που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση.

Αίτηση κριτών σεμιναρίου

Το σεμινάριο κριτών που έχει προγραμματισθεί από την επιτροπή εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ Academy: Πέλικα  Σπάρτης 1, Μαρούσι, 151 22, Αθήνα από 13.00 έως 20.00.

Σεμινάριο Κριτών: Πρόγραμμα και οδηγίες μετάβασης


 Το σεμινάριο κριτών που έχει προγραμματισθεί από την επιτροπή εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ  Academy: Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι, 151 22, Αθήνα  από 13.00 έως 20.00.

Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα και τις οδηγίες μετάβασης στο χώρο του Σεμιναρίου.

Επισημαίνουμε ότι θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να μελετήσετε τους Γενικούς Κανονισμούς Αγώνων,  Ράλλυ με το παράρτημα ασφαλείας, Αναβάσεων και Ταχύτητας.

Οι κριτές ή υποψήφιοι δόκιμοι κριτές που δήλωσαν συμμετοχή στο σεμινάριο, πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα κριτή της ΟΜΑΕ ή την αστυνομική τους ταυτότητα, ή την άδεια οδηγήσεως.

 Συνημμένα

    •   ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page