ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ-FIA

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

X.M. ΔΙΑΣΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Νέα καινοτόμος επιχείρηση στον χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Image
X.M. ΔΙΑΣΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
Η Νέα, καινοτόμος, ανεξάρτητη εξαγωγική επιχείρηση στον χώρο της υπερχονδρικής εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στα γνήσια ανταλλακτικά (OE) Peugeot, Opel, Renault, VW, Fiat, Ford, BMW, Mercedes, Dacia, Citroen και Toyota.

X.M. ΔΙΑΣΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ενώ η ελληνική και η παγκόσμια οικονομική κρίση έχουν καταστρέψει πολλές τοπικές επιχειρήσεις, υπάρχει ακόμα έδαφος για να ευδοκιμήσει μία μικρή αλλά δυναμική εταιρία. Όχι πολύ μακριά από την Αθήνα, στη Νέα Μάκρη της Αττικής, η Χ.Μ. ΔΙΑΣΙΤΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε. αναπτύσσεται ταχύτατα, εξελισσόμενη σε ηγετική δύναμη στο εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων της Ευρώπης, στέλνοντας έτσι ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι Ελληνικές εταιρίες μπορούν να είναι καινοτόμες και να θέτουν υψηλά πρότυπα χρησιμοποιώντας διαφορετικές διεθνείς γλώσσες και μεθόδους παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούν εταιρίες στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία.   

Μάθετε γιατί μεταμορφωνόμαστε ταχύτατα στη νούμερο ένα πηγή για γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Μετά από τις πολύ επιτυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Χρυσόστομου και της Μπριζίτ Διασίτη στις εισαγωγές και τις εξαγωγές τα τελευταία 7 χρόνια, σχηματίστηκε η Χ.Μ. ΔΙΑΣΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. στην Ελλάδα. Σκοπός της εταιρίας ήταν να αναπτυχθεί μία νέα πλατφόρμα εξυπηρέτησης των πελατών που αναζητούν γνήσια ανταλλακτικά (OE) στην αυθεντική συσκευασία της κατασκευάστριας εταιρίας. Οι Peugeot, Opel, Renault, VW, Fiat, Ford, BMW, Mercedes, Dacia, Citroen και Toyota είναι μόνο μερικές από τις 25 μάρκες αυτοκινήτων για τις οποίες παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές εξαγωγών, ενώ συνεχώς αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε το εύρος και τις τιμές μας.

Επαγγελματισμός & Αξιοπιστία

Χρησιμοποιώντας την πάντα ενημερωμένη βάση δεδομένων μας, η αποδοτικότατη ομάδα πωλήσεών μας διαχειρίζεται περισσότερους από πεντέμισι εκατομμύρια κωδικούς, για να εξασφαλίζει την αποδοτικότητα των προσφορών προς τους πελάτες και για να εγγυάται τον σωστό κωδικό στην σωστή τιμολόγηση.    

Ανταγωνιστικές Τιμές

Η Χ.Μ. ΔΙΑΣΙΤΗΣ επιζητά τακτικά τη διεύρυνση της βάσης δεδομένων των προμηθευτών της. Για να μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη τιμή στους πελάτες μας, απαιτούμε ολικό ποιοτικό έλεγχο και έλεγχο κόστους σε όλες μας τις αγοραστικές διαδικασίες. Επιλέγουμε τους προμηθευτές μας με βάση προκαθορισμένες ελάχιστες απαιτήσεις, και εξασφαλίζουμε ότι συμμορφώνονται με προσεκτικά επιλεγμένα πρότυπα.

Είτε χρειάζεστε απλά μία παλέτα, ένα κοντέινερ 20'' ή 40'' ποδιών ή ακόμα και ένα ολόκληρο φορτηγό, έχουμε τη δυνατότητα ανταγωνιστικής προσφοράς για τη μεταφορά των ανταλλακτικών σας. Η δυναμική μας ομάδα, που αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους που εργάζονται μαζί ως ομάδα, χτίζει μία πολλά υποσχόμενη εταιρία που θέτει νέα πρότυπα στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ:

  • Φέρνουμε το πάθος μας για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων στον κλάδο!
  • Παρέχουμε προϊόντα άριστης ποιότητας & εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, www.cmdiasitis.com


Υπεύθυνος Επικοινωνίας:  Χρυσόστομος Διασίτης

Διεύθυνση Αποθήκης και Γραφείων:
Χ.M. ΔΙΑΣΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣIA O.E.
Διονύσου 15 (από Δράμας)
19005 Νέα Μάκρη - Αθήνα
Ελλάδα

Tηλ: +30 22940 93351
Φαξ: +30 22940 93352

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web: www.cmdiasitis.com

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page