ο κόσμος του αυτοκινήτου στο Internet
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Τιμόνια-Καθίσματα-Ζώνες-Πυροσβέσεις-Χειρόφρενα

Από 60Ε !

Learn more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ-FIA

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ζώνες 4 - 6 σημείων σε χρώμα

κόκκινο-μπλέ-μαύρο

Από 125Ε !

Learn more

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ AUTOPANORAMA RACING SHOP

Για Ράλλυ-Ιστορικά Ράλλυ-Αναβάσεις-Πίστα-Χρονομερτημένα 

Από 350 Ε

Learn more

Οδηγός Αγοράς

TOP-MAG : Η επανάσταση στην εξοικονόμηση βενζίνης - πετρελαίου-αερίου.

Image
Αυξάνεται η απόδοση της μηχανής!! Ενώ η κατανάλωση του καυσίμου μειώνεται έως και 25%!!!
Το TOP-MAG Super Duty fuel saver είναι ένας νέος πατενταρισμένος τύπος ιονιστή αμερικάνικης τεχνολογίας που επιτυγχάνει πραγματική εξοικονόμηση υγρών καυσίμων σε ποσοστό έως 25% και μείωση ρύπων σε ποσοστό έως 50%. Το TOP-MAG είναι ένα κράμα νεοδυμίου -πρασινοδυμίου-σιδήρου και βορίου με μαγνητικό πεδίο 13000 gauss, o δυνατότερος μειωτής- ιονιστής της αγοράς. Το TOP-MAG Super Duty πολώνει και απωθεί (διασπά) τα μόρια του καυσίμου (άνθρακα και υδρογόνου) και τα μετατρέπει μαγνητίζοντάς τα σε κατιόντα και τα φορτίζει θετικά, όπως έχει αποδειχθεί και από τους Γάλλους φυσικούς VERDE και KERR. ....

Οι Γάλλοι φυσικοί απέδειξαν ότι τα μόρια υδρογονανθράκων μπορούν να πολωθούν και να παρουσιάσουν διπολική ροπή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται πιο πλήρεις καύσεις και κατά συνέπεια να:.


1.Μειώνεται αισθητά η κατανάλωση  του καυσίμου έως και 25%

2.Αυξάνεται η απόδοση της μηχανής. 3.Ελευθερώνεται λιγότερο μονοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.(μείωση έως και 50%).Η μείωση αυτή εξαρτάται από την παλαιότητα του κινητήρα .Όσο μεγαλύτερης ηλικίας είναι ο κινητήρας, τόσο αυξάνεται το ποσοστό μείωσης του καυσίμου. Το νέο TOP-MAG super Duty(νέο μοντέλο 2010)είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μηχανών εσωτερικής καύσης όπως αυτοκινήτων- σκαφών-λεωφορείων-τρακτέρ-φορτηγών κ.λπ. αλλά και για καυστήρες κεντρικής θέρμανσης-γεννήτριες βενζίνης, πετρελαίου και αερίου.
Το TOP-MAG έχει εγγύηση 10 χρόνια, είναι ασφαλές στη λειτουργία του, είναι φιλικό στο περιβάλλον (μείωση μόλυνσης) και η εγκατάστασή του είναι πολύ εύκολη.Τοποθετείται στον σωλήνα παροχής καυσίμου κοντά στον κινητήρα όσο το δυνατόν κοντά στο injection ή καρμπυρατέρ χωρίς καμία μετατροπή.

ImageImageImage

ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Στην δεκαετία του 50 ο Αμερικανός επιστήμονας Simon Ruskin από τα εργαστήρια του Los Alamos ,πήρε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την μαγνητική διέγερση του υγρού υδρογόνου, το οποίο χρησιμοποιούσαν στα καύσιμα πυραύλων ,από την μορφή Para στην υψηλότερη ενεργειακά μορφή Ortho.
Η μαγνητική διέγερση επιτεύχθηκε με τη χρήση συστοιχίας ραβδόμορφων μαγνητών προσαρμοσμένων γύρω από τη γραμμή τροφοδοσίας του καυσίμου.
Η ίδια αρχή εφαρμόζεται και στα υγρά καύσιμα με τον εξελιγμένο διασπαστή -εξοικονομητή-ιονιστή καυσίμου Top-Mag Super Duty fuel saver .
Ανάλυση χημικών στοιχείων και περισσότερες λεπτομέρειες στο www.top-mag.gr.
Η Top-Mag διαθέτει και αποσκληρυντή νερού το Water-Mag.
Το Top-Mag Super Duty fuel saver κατασκευάζεται από το μεγαλύτερο εργοστάσιο μαγνητών στον κόσμο με πιστοποιητικό CE και ISO 9002 και θα διατίθεται σε συσκευασία στα ελληνικά και αγγλικά για όλη την Ευρώπη και Ρωσία από την www.top-mag.gr με έδρα την Θεσ/νίκη Αγ. Δημητρίου 45 τηλ.700.700.4.700 (αστική χρέωση).

Το Top-Mag θα διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ με δωρεάν τα έξοδα αποστολής και 3 μήνες εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Η εταιρεία Top-Mag ζητά συνεργάτες για Ελλάδα -Ευρώπη-Ρωσία για χονδρική διάθεση στο τηλ.& φαξ. 2314.315373      

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΤΗΣ-ΙΟΝΙΣΤΗΣ
www.top-mag.gr

Σχετικα με μας

Το AUTOPANORAMA.GR δημιουργήθηκε το 2007 ως ιστότοπος ενημέρωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να είναι και ένας δικτυακός τόπος όπου ο χρήστης του να μπορεί να αγοράσει στο νέο Ε-SHOP αλλά και να ενημερωθεί παράλληλα για προϊόντα που αφορούν το χώρο του αυτοκινήτου, μαζί και με την ειδική προέκτασή του, που είναι η αποκλειστική διάθεση προϊόντων για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χαρτης

Επικοινωνηστε μαζι μας

sample +30 2310811965

 +30 6939405054

              ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΗΤΣΟΓΛΟΥ

              ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

sample info@autopanorama.gr

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

              00420721561983

              IOANNIS SARITSOGLOU 

              TOVACOV CESKA REPUBLIKA

 

Facebook Page